Vremuri biblice

Uranus, simbolul noutatii care erupe brusc, in tipare neobisnuite, intra pe data de 12 martie, pentru sapte ani in semnul zodiacal Berbec. Zodie la fel de impulsiva si plina de energie, dornica sa descopere lumea si sa traiasca viata precum un pui iesit proaspat din ou. Un nou inceput? Da! Uranus reia un nou ciclu dupa 84 de ani. La acest tranzit se adauga Jupiter, aflat deja in zodia Berbecului. Alt inceput al unei perioade de 12 ani. Un amestec de energii astrale optime pentru libertate si reinoire absoluta. Nu e de mirare ca in intreaga lume financiar-economica a inceput sa se vorbeasca despre sfarsitul crizei.

In fata unei astfel de energii transformatoare, o singura planeta se opune. Este vorba de Saturn, aflat in opozitie, in zodia Balantei pentru inca un an si jumatate. Saturn, profesorul suprem, stapan inclusiv al timpului, are suficienta energie pentru a tine sub control, amestecul exploziv descris in aliniatul precedent.

Afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

Considerati ca asta e tot? Nici pe departe. Energia imensa, incatusata de Saturn, si eliberata doar in doze optime, intra sub incidenta Lunii Negre. Aceasta nu e o planeta, ci un element karmic al horoscopului, similar cu ispita, pofta si lacomia. Si ea intra in acelasi semn de inceput al Berbecului.

Consecinta? Acum sau niciodata. Aceasta este deviza vremurilor din acest an de gratie.

2011 este primul dintr-un sir de sapte ani prolifici, plini de realizari si descoperiri pe toate planurile socio-economice. Am incheiat perioada de criza, e timpul pentru un nou avant, atat in plan material cat si spiritual. Aceasta perioada benefica va dura 7 ani. La finalul acestora, in 2018, odata cu intrarea lui Uranus in semnul zodiacal Taur, va incepe reversul. Vom avea un sir de 7 ani grei, dificili si plini de incertitudini materiale. Bogatia acumulata in primii 7 ani se va dispersa in urmatorii 7.

Precum istorisirea biblica in care Iosif prevesteste 7 ani de bogatie urmati de sapte ani de foamete. Nu vreau sa fiu pesimist sau dramatic in gandire, si cu siguranta cei sapte ani dificili din 2018 – 2024 nu vor aduce moartea pe planeta. Insa perioada va avea repercursiuni grave pentru toti aceia care vor pune materialismul mai presus de orice.

Analogia facuta cu povestirea biblica, nu este din intamplare, ci sunt convins ca si in acele vremuri, egiptenii, si omenirea in general, a beneficiat de un tranzit planetar extrem de asemanator cu cel al vremurilor de astazi.

Curs de Astrologie, online, pentru invatarea, fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa va interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

La final vreau sa adaug ca, aceasta criza pe care am traversat-o cu totii, si pe care unii (americanii) o considera a fi doar o simpla corectie a pietei economice, corectii dealtfel normale dupa orice perioada de boom economic, este o lectie pe care va trebui sa o tinem minte in anul 2018. Abia atunci o vom intelege deplin, si vom stii cauzele reale ale depresiunii economice incheiate. In acest an, Luna Neagra, ne va ispitii sa lasam trecutul in pace, sa pornim intr-o noua cruciada economica, fara a cauta in detaliu cauzele care au generat-o. Precum am spus “Acum sau niciodata”.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.