Avanpremiere – Fashion and Lifestyle Fest

Ieri analizam influenta retrogradarii venusiene, perioada ce tine pana pe 18 noiembrie 2010. Spuneam despre tensiunile acestor zile si despre ce se poate intreprinde si ce nu in aceasta perioada. Iata un exemplu perfect de eveniment, de natura pozitiva. Nici ca se putea un exemplu mai frumos de natura venusiana.

Din acest motiv spuneam in articolul de ieri (Detalii…) ca in pofida dificultatilor acestei perioade, este extrem de benefic pentru a scoate in evidenta potentialul pe ceea ce deja exista, pe perfectionare si modernizare. Sa mai repet de readucerea si reinventarea a ceea ce a fost acum 8 ani?

Prima editie a AVANPREMIERE-Fashion and Life-style Fest – manifestare dedicata artelor si stilului de a trai in noul secol – va avea loc intre 16 si 18 noiembrie, la The ARK si Muzeul National de Arta Contemporana din Capitala. Insa, Gala AVANPREMIERE, a ajuns in acest an la cea de-a 7 editie. La editia din acest an, Gala AVANPREMIERE inregistreaza o noua premiera si aduce in Romania primul show multimedia cu video mapping de mari dimensiuni incorporat.

Plasarea evenimentului exact pe ultimele zile de retrogradare, trecutul, premiera si mai ales noutatea pe care acesta o aduce, imbinarea perfecta dintre momentul aparitiei si prezent, indiferent ca a fost facuta intuitiv sau “intentionat” la sfatul unui profesionist, a fost perfect fixata.

Cu siguranta, vorbele spuse de un reprezentant din interior, pot deveni realitate: “AVANPREMIERE poate fi o mini-revolutie calitativa si un dialog real intre arte – elemente vitale, atit de necesare noua, astazi.”

2 Responses to Avanpremiere – Fashion and Lifestyle Fest

 1. Renata says:

  Foarte mult conteaza si astrograma natala a momentului de debut al acestei manifestari, nu numai actuala editie.

  • Astredamus says:

   Binenteles ca si astrograma natala de la infiintare este importanta.
   Programarea evenimentului in aceste zile si premiera pe care o aduce in sine, face ca, posibile tensiuni din natal sa fie evitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.