Venus retrograd pana pe 18 noiembrie 2010

Stiti ca nu sunt adeptul horoscoapelor generale. Anumite tranzite astrale, trebuie aduse la cunostinta publicului, deoarece sunt de mare importanta, afectandu-ne in  mod hotarator, fie pozitiv fie negativ. Este cazul actual al retrogradarii planetei Venus din zodia Scorpion pana in Balanta. Aceasta intoarcere se face pana in zodia Balanta, se restabilesc legaturi cu vechi probleme ivite in urma cu 8 ani si ramase intr-un stadiu uitat intre timp. Domeniile principale de actiune ale lui Venus retrograd afecteaza tot ce inseamna relatii interumane, bunuri materiale si financiare, pe segmentul dorinta, inceput sau finalitate a acestora.

Principalele persoane substantial afectate sunt cele care au in astrograma natala zodia Scorpion si Balanta in axa cardinala, persoanele care au planete puternic energizate prin aspecte, in zodiile anterior specificate din HCN-ul propriu. Toti acestia vor fi pusi fata in fata cu ganduri si idei de acum 8 ani. Revin in actualitate relatii contractuale, sentimentale, de amicitie, acorduri financiare, comerciale, pline cu certuri si discutii aprinse, vizavii de valoarea acestora in viata noastra. Energia sorpionului declanseaza dorinte cu mari amplitudini in sufletul  nostru, mergand pana la cazuri particulare de “totul sau nimic”.

Concret iata cum decurge acest tranzit retrograd. Pe domeniile de viata ce le-am specificat, va exista o criza conform domeniului personal al fiecaruia unde se produce retrogradarea si cu energia personala a lui Venus de unde este plasata natal. Unora nu le vor ajunge banii si finantele pentru proiecte, care se vor bloca intr-un punct mort. Alti se vor gandi la despartiri sentimentale, rupturi de contracte, schimbari ale locului de munca. Provocarile va fi la ordinea zilei, si de la scanteie va fi un pas mic pana la flacari si valvatai. Asadar probleme si iar probleme, a caror rezolvare parca nu se mai vede la orizont. Energii astrale ce vor deschide “cutia Pandorei”.

Insa stiti ce e bine in acest interval extrem de tensionat? Informatii, date, documente. Veti invata si vi se vor deschide o multime de oportunitati, veti descarca o multime de informatii si date pe care sa le folositi exact pe domeniul unde a aparut criza in viata personala. Veti fi in situatia de a spune, “Cum e posibil ca in aceasta perioada sa descopar si sa imi vina atat de usor, atata multime de informatii si cu toate astea sa nu le pot folosii concret”. Raspunsul este simplu. Acum, pana Venus nu iese din retrogradare nu e bine sa porniti actiuni noi si fara o mica initiere anterioara, iar astrele chiar se opun acestor deschideri. Unii vor risca si ametiti de informatiile obtinute vor pornii. Acestia vor pierde pe traseu, deoarece in scurt timp nu vor mai avea nici un control al situatiilor.

Celor care nu rezista ispitei de un nou inceput, le spun sa isi foloseasca ideile si informatiile obtinute pentru a imbunatatii actiunile existente. Aceasta perioada este extrem de benefica pentru a scoate in evidenta potentialul nostru pe ceea ce deja exista, pe perfectionarea si modernizarea acestora. Fluxul enorm de informatii primit in ultimele doua saptamani, va fost dat pentru desavarsire superioara a ceea ce aveti si stiti si faceti. Facand in acest mod, veti fi uimiti cat de usor va veti lansa, dupa reluarea directa a mersului astral venusian.

In concluzie, veti traversa zile ciudate, pline de uimire, uluire si stupoare, irascibilitate, manie si incordare.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.