Alexia

Nascuta in data de 26.04.1980 in jud Prahova

Lasa trecutul in urma. Gandeste din ce in ce mai putin la vremurile trecute. Indreaptati privirea spre viitor, si in special spre tine, nu cu egoism, ci cu bucurie sincera. Folosestete de cariera pentru a acumula bunuri materiale. Investeste acestea, cat mai mult in tine, indifent in ce si cum. Aprecieaza pe toata lumea, nu judeca pe nimeni, indiferent cum se comporta sau cum gandeste. Insa, dintre toti, tu trebuie sa te consideri cea mai importanta. Si asta… fara rautate, fara egoism, fara a atinge intr-un fel sau altul drepturile celorlalti de a fi asa cum cred ei de cuviinta. Sensibila linie de demarcatie. Poti sa faci fata. Vei vedea cum soarele rasare in viata ta.

Astredamus

3 Comments

  1. Nu este prea general raspunsul? Ma gandeam ca voi primi un raspuns ferm. Multumesc

    • La analiza gratuita ofer raspuns la intrebarea “Ce trebuie sa fac pentru a fi sanatoasa pe termen lung.” Stiut fiind faptul ca, sanatatea este primul pas pentru a obtine succes in viata, cu toate beneficiile ce decurg pe cale de consecinta benefica.
      Raspunsul nu priveste o actiune concreta pe care o faceti la un anumit moment si “Gata , am rezolvat-o cu sanatatea.” Dimpotriva este un mod de a fi, o atitudine de a va comporta in timp. Acest aspect iese cu atat mai mult in evidenta atunci cand aveti perioade mai lungi in care sanatatea va creaza neplaceri, sau exista o anume stare de a nu identifica cu precizie cauzele unei sanatati ce lasa de dorit.
      Din acest punct de vedere consider ca raspunsul este cat se poate de concret.
      In viata apar si boli acute, pe care le tratam in termen scurt. Acestea boli sunt consecinte ale unor fapte, actiuni sau inactiuni concrete de ale noastre. Fiecare boala are cauza concreta intro actiune pe care nu trebuia sa o facem in maniera in care a fost facuta. Ex. o “durere de cap” este data de faptul ca am omis sa luam o decizie, sau am “ocolit” asumarea luarii unei decizii… bine-nteles ca raspunsul concret este dat de astrograma natala a fiecaruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.