Astrograma gratuita online

Cateva explicatii: In analizele mele astrologice folosesc un alt soft. Programul astrologic pe care vil ofer este in concordanta cu softul profesional pe care il folosesc eu, drept umare puteti avea incredere deplina in corectitudinea datelor tehnice pe care le ofera.

Comentarii as avea de facut pe marginea optiunii afisarii caselor astrologice. Exista o polemica activa in randul astrologilor, pe acest subiect. Ma abtin sa scriu aici punctul meu de vedere. Softul acesta este o excelenta baza de pornire in studiul tehnicii astrologice.

Interpretarile oferite datelor tenhice sunt generale. Dealtfel, cunoasteti punctul meu de vedere: Nu exista soft astrologic creat, care sa faca ASTROLOGIE, deoarece este imposibil cu tehnologia de azi, de a tine cont de toate interaspectele astrale. Ar fi o munca titanica.

Acest soft nu ofera previziuni. Va ofera o baza de pornire.

2 Responses to Astrograma gratuita online

 1. daniela says:

  Astrograma cu interpretarea de pa aceasta pagina este cam generala. nici nam prea inteles mare lucru. In cateva locuri se contrazice in interpretare.
  Totusi va multumesc ca ati pus acest program pe site.

  • Astredamus says:

   Interpretarea este data de un soft automat, iar acestea nu fac corelatii intre diverse aspecte planetare. Softurile stiu doar atat: planeta in casa sau in zodie, x cu y in trigon…
   Contrazicerile apar deoarece softul nu poate aprecia importanta unui aspect in detrimentul altuia… pur si simplu il afiseaza… pe motiv ca (pana la urma) aspectul exista.

Leave a Reply