Urania 4

Oana a zis,

12/12/2009 la 8:09 PM

Pentru mine, Simona Varzaru este o sursa de nervi. La inceput, o ascultam cu interes. Apoi, pe masura ce au trecut anii, a ajuns sa ma enerveze groaznic. Pentru ca spune numai lucruri groaznice, sinistre, oribile. Si nu da nicio rezolvare, cat de mica. Te lasa asa, suspendat in aer, gandindu-te cu groaza la ce urmeaza. Desigur, poate ca este buna in meseria ei. Poate. Pe mine nu m-a convins. In general, orice astrolog care se expune cu un singur scop – acela mediatic, sa devina mai cunoscut – este destul de caduc in cunostinte. Prefer astrologii cu adevarat profesionisti ale caror chipuri nu se vad mai deloc. Eu sunt Leu cu ascendent in Rac. En fin, despre Lei spune numai si numai nenorociri. Si cam de mult timp. Am ajuns sa cred ca ii place sa zica rautati si rautacisme. Dar, daca voua va place, foarte bine, e dreptul vostru. Nu ma deranjeaza opiniile nimanui. De aceea imi consemnez aici parerea, cu speranta ca pe blogul asta sunt oameni educati, calmi, moderati, democratici. Ceea ce m-ar mira, sincer. Doar traim in Romania.
Daca m-as intalni cu ea, as intreba-o daca si-a prevazut toate impacarile si despartirile cu sotul ei. De ce nu s-a potolit, daca tot stia. Atunci, la ce bun astrograma? Nu pentru ca ma intereseaza viata ei personala, dar din punct de vedere psihologic asta se cheama inconstanta, nestatornicie, dezechilibru. Pot deveni sursele rautatilor de care scriam. Sau as mai intreba-o de ce nu se retrage? Nu-i ajunge? Sa-si faca un blog. Sa prezica GRATIS, daca vrea. Nu pe bani. Asta este complet tragic. Sa spuna rautati platita fiind.
In consecinta, eu nu-i mai fac rating. Asa n-o las sa devina invaziva. Si cunosc destui altii ca mine.

Astredamus a zis,

13/12/2009 la 1:47 AM

Sunt convins ca opinia D-voastra nu va supara pe nimeni, sau cel putin nu ar trebui sa supere pe cineva, toti avem diverse pareri, despre diverse persoane, iar faptul ca nu coincid in totalitate, este de bun augur.
Am ascultat mai demult, de multe ori previziunile generale oferite, si mai putin in prezent, poate si datorita faptului ca stiu modul concret in care realizeaza aceste previziuni generale. Dealtfel nu am nimic de obiectat acestui mod, este cat se poate de corect (mai ales ca este de ordin general), mai mult, eu cel putin, nu ma indoiesc deloc de capacitatea profesionala de a realiza previziuni corecte. In ce priveste faptul ca pe anumite perioade de timp, ar putea sa faca anumite previziuni “speciale” pe anumite zodii, din diverse motive, teoretic este posibil, caci orice om traverseaza perioade de timp, in care liberul arbitru este aproape nul. Oricum acest aspect nu o caracterizeaza. Spunand asta, nu vreau sa insinuez absolut nimic, dar totusi cred ca, atata timp cat Urania nu monopolizeaza sfera astrologiei in Romania, cred ca nu ar trebui sa ne facem griji. Dealtfel, daca cineva poate sa indice o serie de previziuni anterioare, localizate atat ca timp cat si ca zodie, in care sa se fi intamplat asa ceva, as fi “bucuros” sa imi poate spune cu exactitate, si sigur as oferi-o spre dezbatere.
In ce priveste sustinerea D-voastra ca : “din punct de vedere psihologic asta se cheama inconstanta, nestatornicie, dezechilibru. Pot deveni sursele rautatilor de care scriam. Sau as mai intreba-o de ce nu se retrage? Nu-i ajunge? Sa-si faca un blog. Sa prezica GRATIS, daca vrea. Nu pe bani. Asta este complet tragic. Sa spuna rautati platita fiind.” sunt convins ca ati spus asta, deoarece ati mers pe doua idei: odata ca ar putea manipula anumite persoane prin previziunile pe care le face la anumite zodii, si a doua oara ca acest aspect ar fi unul care ar caracteriza-o. Cred ca prin ceea ce am scris in aliniatul precedent am raspuns la asta.
Referitor la sotul ei, mi-ar face placere sa ii stiu macar data nasterii. In orice caz, din harta ei natala, relatia cu partenerul de viata este intradevar un aspect foarte sensibil. Ceea ce spuneti D-voastra, despre impacari si despartiri, are toate sansele sa fie adevarat.Credeti-ma, daca doriti, ca are de facut doua alegeri foarte dificile. De aceea am si omis sa scriu ceva despre viata ei familiala. Nu vreau sa scriu lucruri mai putin placute, despre anumite aspecte din viata vip-urilor, mai ales cand aceste aspecte ar putea intrun mod sau altul, sa le pericliteze pozitia sociala pe care si-au construit-o cu destul efort, mai ales cand aceste aspecte nu au nici o relevanta cu ceea ce reprezinta vip-ul in fata publicului. Va ganditi probabil, ca un astrolog este o exceptie, avand in vedere capacitatea lui de a prevedea intro masura mai mica sau mai mare viitorul, si drept consecinta ar putea lua masuri care sa nu il puna in diverse posturi neplacute. Aveti dreptate, astrologii pot intro masura mai mare decat multi altii, sa evite multe neplaceri, dar la fel de adevarat este ca axista aspecte de viata peste care nu se poate sarii, sau ocolii, le putem cizela si putem doar sa ne adaptam in asa fel incat trecerea peste ele sa fie mai lina. A sarii un astfel de aspect, obligatoriu de trait, va duce fie la probleme grave personale, care vor fi mult mai dificil de trecut, si ne vor aduce din nou in fata acel aspect, mai devreme sau mai tarziu, la care se vor adauga si suferintele suplimentare, fie va duce la iesirea in “decor”. Viata noastra nu este o fatalitate, nu este ceva dinainte stabilit 100% , dar nu este nici alegerea noastra in totalitate. Toti avem o componenta obligatoriu de trecut si trait, dar si o componenta de liber arbitru, care ne permite sa facem alegeri, alegeri care de multe ori sunt limitate intrun procent anume, concret, alegeri care depind de aspectul astral al momentului raportat la aspectele natale personale, care ne permit doar anumite directii, si nu altele.

Oana a zis,

14/12/2009 la 9:25 PM

Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Ati fost calm si coerent, fapt care m-a bucurat mult.
Dupa opinia mea, aveti dreptate in tot ce ati spus. Dar, de orice maniera, nu vreau s-o mai ascult. Nu stiu ce zodie este sotul ei, o sa ma interesez cat de curand si revin cu data nasterii.
Cat despre “predictiile” Simonei, chiar daca as avea o harta natala atipica, tot ar trebuie sa mi se indeplineasca macar 10% dintre generalitatile pe care le spune. Evident, mi se intampla fix contrariul. Apoi, de ce un astrolog considerat profesionist nu expune previziuni despre cele mai importante capitole ale existentei noastre: cariera, bani, familie, dragoste, etc (ordine aleatorie). Nu… se axeaza pe cate un aspect plin de nenorociri (ma refer strictamente la Leu) si croseteaza niste anomalii de iti vine sa te arunci pe fereastra. Am o cunostinta in Pesti, medic, de care toti bolnavii se feresc pentru ca ii sperie prin drobul de sare, speculatii si previziuni sumbre, ei fiind deja bine sau spre bine. Asa si Simona. Sperie si plictiseste de pana la urma o eviti. Devine Piaza Rea.
Asta e pentru mine, mai nou. N-am niciun grad de comparatie pozitiv pentru ea. Este doar Piaza Rea care turuie infricosator si nu mai pleaca de pe ecrane. Tragedia este ca o dau si-n reluare…
Toate bune & zile inspirate va doresc!

aurelia a zis,

27/12/2009 la 4:22 PM

Apreciez f.mult predilectiile facute de Urania,o stimez si o respect mult pentru informatiile pe care ni le ofera,daca lumea n-ar fi atit de ignoranta si ar fi ma receptiva la cea ce ea ne trasmite cred ca am fi mult mai buni din toate punctele de vedere,moral spiritual….. Eu personal am urmarito ani de zile in TV,spun am urmarito pt.ca la ora actuala nu sun in tara,si i-mi lipseste f.mult.De acea profit de aceasta oportunitate si v-as ruga sa-mi scrieti care este adresa de unde pot cere informatii astrologice.Va multumesc mult,si doresc intregii echipe un an nou mai bun,plin de inpliniri si satisfactii.

Urania,  continuare 2continuare 3continuare 4continuare 5 (aici e deschis pentru comentarii)

Astredamus