Category Archives: astrograma gratuita online

Cercul Mesagerii Astrelor

Cercul Mesagerii AstrelorOrganizez si coordonez Cercul Mesagerii Astrelor, din doua in doua saptamani, pe teme de astrologie in Bucuresti.
Obiectivul cercului este de a invata si aprofunda astrologia natala, relationala si karmica. Veti exersa conexiunile elementelor zodiacale in interpretarea oricarei astrograme. Veti invata tehnici de interpretare karmica si modul in care se fac previziuni astrologice. Orice intrebare veti avea, la Cercul Mesagerii Astrelor veti primii raspuns practic si concret.
Scopul suprem al cercului este sa deveniti Mesageri ai Astrelor.

Durata fiecarei intruniri este de 3 ore, din doua in doua saptamani, la sala in Bucuresti. Locatia – Splaiul Unirii – in zona statiei de metrou Timpuri Noi.

Prima intrunire a Cercului Mesagerii Astrelor va fi Duminica pe 31 ianuarie 2016, intre orele 13:00 – 16:00

Numarul persoanelor la o intrunire este limitat la 12.

Informatii suplimentare la adresa de e-mail astrolog.astredamus@yahoo.com sau la telefon nr 0760 613 314

Taxa de participare: 50 lei. La doua participari platite, a treia este gratuita.

Din partea casei cafea, suc, apa minerala…

Contul bancar in care se face plata in lei, este urmatorul:
codul iban nr. RO02 RNCB 0041 1125 5297 0001
pe numele (persoana juridica) Malanca Petre PFA
CUI 26061621 (uneori banca cere acest cod unic de inregistrare)
deschis la Banca Comerciala Romana sucursala Botosani

Microanaliza astrologica gratuita pentru fanii de pe facebook

In fiecare sfarsit de saptamana voi alege aleatoriu o persoana din fanii mei de pe facebook. Link-ul este acesta http://www.facebook.com/astrologAstredamus Ea va beneficia de o microanaliza astrologica gratuita, ce o voi publica pe site, binenteles, cu acordul persoanei in cauza. Continue reading Microanaliza astrologica gratuita pentru fanii de pe facebook

Daniela

Daniela
Nascuta in 1972. Date de nastere complete inclusiv ora de nastere.
Fara intrebare.

Dvs aveti puterea si energia astrala de face de doua ori mai multe decat spuneti. Din cauza ca spuneti, despre proiectele dvs si tot ce doriti sa intreprindeti, nu veti duce la indeplinire nici un sfert. Prima regula personala. A doua regula pe care trebuie sa o urmati e mai dificila. Pentru a o intelege trebuie sa va explic din punct de vedere astrologic. In viata omului exista trei tipuri de ocupatii profesionale:

 • cariera, prin care obtineti recunoastere si prestigiu public, ce compenseaza, pe undeva castigurile financiare, in sensul ca e dificil sa puneti deoparte ceva pentru ziua de maine
 • talent natal, unde recunoasterea meritelor personale va fi mai putin evidenta, insa banii vor venii intr-o cantitate suficienta pentru a-i tezauriza sub ce forma doriti
 • si a treia, de criza sau de supravietuire, prin care aveti parte, in orice moment dificil din viata, de venituri suficiente pentru un trai minim de subzistenta

La dvs personal ma refer la primele doua. In meseria de cariera prin care doriti sa va afirmati si sa obtineti recunoastere pe termen lung, este important sa nu va ganditi deloc la bani si foloase materiale. Gandul la venituri va aduce doar necazuri si in final imposibilitate de a profesa. Practic pierdere si cadere. Apar rasturnari de situatii prin care sunteti inlaturata din functii.
In ocupatiile profesionale de talent natal, unde ziceam ca sunt generatoare de venituri substantiale si peste asteptari, este necesar sa da-ti dovada de mult altruism si modestie, ce trebuie sa mearga pana la serviabilitate. In acest fel munca va v-a fi rasplatita din belsug.

Meseriile in care puteti face cariera au urmatoarele caracteristici:

 • meserii in care exista multa monotonie si chiar automatism in gesturi si chiar in gandire
 • acolo unde simturile senzitive sunt importante ca de ex. gust, pipait, miros
 • meserii unde munca in echipa este importanta
 • sa nu existe fluctuatii sau surprize imprevizibile in procesul de munca
 • meserii ce privesc luxul, frumusetea si siguranta (munca directa cu banii de ex)


Meseriile de talent natal, ce vi se potrivesc au urmatoarele caracetistici:

 • locuri unde se acumuleaza (orice) si prin meserie trebuie sa faceti o triere si analiza calitativa a lor (inclusiv munca cu informatii)
 • meserii ce au nevoie de delicatete si minuozitate, respectiv foarte complexe si laborioase
 • acolo unde este necesara stapanirea sau disciplinarea angajatilor
 • tot ce inseamna medicina naturista
 • tot ce, prin obiectul munci presupune a: reface, remodela, restructura, repara, rectifica, recicla, rescrie, retusa, rentabiliza, reglementa sau repeta de “n” ori un proces pana iese perfect

Denisa

Denisa
Nascuta in 1956, fara a sti ora de nastere.
Fara intrebare.
Acelasi lucru trebuie sa il repet. Ora de nastere v-a individualizeaza ca fiinta unica. Fara ea, e ca si cum a-ti citii un horoscop general facut dupa pozitia Soarelui, sau dupa ascendent. Evenimentele viitoare pot fi identificate ca data de producere a lor, insa pe ce domeniu de viata se vor produce, sau ce tip de eveniment va fi, e dificil de prevazut.

Dna Denisa, aveti un aspect atat de fumos ce v-a da atat de multa hotarare, ambitie si capacitate da canalizare a energiei spre un scop concret, ce duce la implinire tot ceea ce doriti. Este suficient sa credeti si gandul dvs se v-a implinii. Din pacate acest aspect deosebit se opune unor alte aspecte atat de drastice si nefaste, incat fara primul aspect anterior mentionat, nu ati fi putut supravietui in aceasta lume. Vorba aceea: “Domnul a dat fiecaruia posibilitatea sa treaca peste orice necaz.”

Datorita acestor doua grupe de aspecte planetare, atat de diferite, dar atat de complementare, nu ma incumet sa fac previziuni. Aspectele v-a puteau propulsa spre varfuri sau sa fie o “frana” in aceasta posibilitate. Conteaza enorm ascendetul dat de ora nasterii. Cert este ca viata dvs depinde primordial de puterea de afirmare individualiatii dvs. Cu toate astea, indiferent de pozitia urcata pe scara sociala, evenimentele dramatice prin care a-ti trecut si avand in vedere varsta prezenta, sunteti o persoana inteleapta, foarte inteleapta.

Un alt aspect cert, este necesitatea si obligativitatea de a face calatorii in strainatate. Strainatatea v-a aduce un echilibru energetic in complementaritatea mai sus expusa. Ea aduce o mica aplatizare a extremelor date de evenimentele negative.

Laura

Laura
Nascuta in 1967.
Intrebare: As dori sa-mi spuneti cate ceva despre viitor.

Fara corectitudinea orei de nastere, mai ales cand plaja posibila se intinte pe un interval de 12 ore, domeniile de viata sunt complet diferite. Va spun doar ceea ce se se poate stii din astrograma incompleta.

In luna octombrie va asteapta un eveniment important cu o suita de urmari dificile si neplacute. Anul viitor prin vara ve-ti gasi adevarata rezolvare a situatiei din octombrie. Radacinile evenimentului sunt generate din aceasta primavara. Fara ora de nastere este dificil sa va spun pe ce domeniu al vietii se vor petrece. Certitudinea este ca va fi implicata inca o persoana. Posibil sa o fi intalnit in acest an, iar relatia cu ea va aduce multa suferinta, conform tipului de relatie care va fi. Aspectul este valabil la ambele ore spuse. la una din ele este posibil sa aveti probleme de sanatate.
Evenimentele urmatorilor doi ani, in ambele situatii nu vor fi tocmai placute, insa ele vor pregati drumul spre implinirea unei mari dorinte peste trei ani.


La dvs transformatile in viata se produc brusc si total neprevazut. Tocmai de aceea, in urmatorii doi ani, trebuie sa fiti mereu pregatita pentru un astfel de eveniment.