Copilul Pesti

Copilul Pesti are o nevoie primordiala de a fi invaluit in iubire, liniste si armonie. Negasind-o in lumea reala, si-o va crea singur intr-o lume a viselor cu ochii deschisi. Comparativ cu More »

Copilul Varsator

Un copil Varsator este o adevarata provocare pentru orice parinte. Sa nu va bucurati atunci cand observati si considerati ca este linistit deoarece, in acest mod, poate deveni un “izolat”. Inca de More »

Copilul Capricorn

In primi ani din copilarie veti intampina cateva probleme de sanatate cu el, si chiar raniri. Cu trecerea timpului, va devenii un copil robust si bine facut. Veti fi mandru si fericit More »

Copilul Sagetator

Copilul Sagetator este o minge de foc, entuziast, exuberant, gata oricand de a sari pe/de pe diverse scari, iar genunchii juliti vor fi la ordinea zilei. Va fi amuzant, sacaitor si frustrant, More »

Copilul Scorpion

Aparitia unui copil Scorpion intr-o familie de parinti cu suflet delicat, va fi o motivatie certa pentru a va cali temperamentul. Nu cred ca veti putea percepe vreodata profunzimea acestui copil talentat, More »

Copilul Balanta

Copilului dvs din zodia Balanta, ii place sa fie iubit. Veti observa ca de mic incearca sa fie in acord cu ceea ce isi doresc prietenii de joaca sau familia de la More »

Copilul Fecioara

Dragi parinti, daca aveti un copil Fecioara, aveti o sarcina foarte dificila de indeplinit. Dar eforturile va vor fi incununate de succes si veti crea un om care poate excela in orice More »

Copilul Leu

Ati observat ca, copilul dvs Leu vrea sa fie vedeta? Lasati-l si incurajati-l sa straluceasca. Asta va face sa creada ca toata lumea este a lui. Trebuie sa aveti grija sa nu More »

Copilul Rac

Copilul Rac este dulce, sensibil, precaut si foarte retras. Sa nu va mirati daca atunci cand e mititel si intalneste un strain se retrage in spatele dv. El are nevoie de timp More »

Copilul Gemeni

Acest copil precoce, pus pe distractie si veselie, nu poate decat sa va incante. Se va misca si agita prin toata casa si numai acolo unde il veti pune nu va sta More »

Copilul taur

Iata un copil linistit, ascultator, manierat si care stie sa evite complicatiile. Placerile lui sunt simple si imediat isi va gasi sau stabili un scop. El se indreapta spre elementul concret, un More »

Copilul Berbec

Comparativ cu alti copii, este relativ agitat, dar si ambitios in aceeasi masura. Sa nu va mirati daca va incerca sa treaca peste orice forma de restrictie, este in firea lui sa More »

Category Archives: zodiac arboricol

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Taur

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Taur

Job pentru zodia Berbec

Job pentru zodia Berbec

job zodia Balanta

job zodia Balanta

Despre Lei

Despre Lei

Zodiac arboricol

Zodiacul arboricol, ale carui inceputuri se pierd in negura timpului este fascinant. El stabileste corespondente intre perioade de timp de aproximativ 6 luni, ceea ce corespunde axelor zodiacului clasic. Se stie dealtfel ca

Nucul – 21 – 30 aprilie; 24 octombrie – 12 noiembrie

Nucul are gusturi rafinate, dealtfel el personal este un om frumos. In functie de imprejurarile din viata, va avea mereu o masca pentru ceilalti, pusa in special pe ideea de protectie. Cu toate ca este un

Artarul – 11 – 20 aprilie; 14 – 23 octombrie

Artarul este rezistent si face fata cu brio la eforturi de lunga durata. Pare a avea o energie inepuizabila. Stie sa se organizeze, este ingrijit si mereu se informeaza despre tot ce e in lume. Agreaza ideile

Scorusul – 1 – 10 aprilie; 4 – 13 octombrie

Scorusul lasa impresia de fragilitate, insa “lemnul” din interior este deosebit de rezistent. Are mult farmec personal si sensibilitate sufleteasca. Cu toate ca pare ocolit de grijile lumesti

Alunul – 22 – 31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Alunul are o constitutie fragila. I-si pastreaza discretia asupra lui in orice imprejurare. Cu toate astea are un farmec aparte prin care magnetizeaza si fascineaza anturajul. Este

Stejarul – 21 martie

Stejarul este mare, frumos, cu radacini adanc infipte in pamant. Se bucura de o sanatate excelenta si mult noroc in viata.